STOP DREAMING ,  START DOING!

Je hebt een briljant idee en alles staat op papier of je hebt het eerste prototype gebouwd, maar hoe zorg je er nu voor dat mensen je kunnen vinden? 
Als startende ondernemer is het belangrijk om zichtbaar te zijn, zowel on- als offline. De identiteit van jouw organisatie, dienst of product is dan ook cruciaal. Wat wil je uitstralen? Welk probleem los je op? Wat is je doelgroep? En waarom moeten ze juist bij jou zijn?Met andere woorden: wat maakt jou uniek?

Het Redmixx START pakket is gemaakt voor startende ondernemers die professioneel willen overkomen en begrijpen wat goed design doet voor een bedrijf, dienst of product. Geen saaie verhalen of hele lange teksten, maar passende beelden bij jouw droom, jouw visie!

Neem bij ons het START pakket en wij maken voor jou een inspirerend logo, een online brandguide (volledige huisstijl), een OnePage website, een Social Media Package zodat je direct online zichtbaar en herkenbaar bent en in het oog springende visitekaartjes.

POWER UP YOUR PACKAGE WITH: 

STRATEGY

Nu heb je dat mooie idee of prototype, maar hoe breng je dit naar de markt? Hoe bereik je je doelgroep? Wie is je eerste launching customer? Allemaal legitieme vragen die wij kunnen helpen beantwoorden door de inzet van onze experts en ervaren partners. We kunnen je niet alleen helpen een go-to-market strategie te bedenken, maar geven ook graag feedback op je eigen strategie. Zo voorkom je onnodige investeringen in de verkeerde marketingcampagnes, leren wij je de taal spreken van de bewuste markt die je wilt betreden of doelgroep die je wilt bereiken en brengen wij het relevante netwerk in kaart om jouw succes te versnellen.

COACHING

Je hebt het allemaal. Een vlot verhaal, een mooi product of een baanbrekende dienst en toch krijg je onvoldoende mensen enthousiast om te investeren of om bij je af te nemen. Onze coaches helpen je graag om zo effectief mogelijk te zijn in de gesprekken die je voert. Wat zijn de do's en don'ts in diverse markten en hoe overbrug je de taalbarrière met mensen die al 20 jaar in het vak zitten en niet altijd direct begrijpen wat je doet, denkt of brengt? Niet fijner dan te kunnen sparren met mensen die bewezen succesvol zijn en niets liever doen dan de nieuwe generaties ondernemers en leiders inspireren en coachen.

DIGITAL MARKETING

Bijna al jouw klanten zijn online te vinden en gebruiken iedere dag hun mobiele telefoon om boodschappen te doen, kleding te kopen of eindeloos te scrollen op Facebook en Instagram. Digital marketing is dan ook een cruciaal onderdeel van jouw strategie. Een snelle en effectieve manier om op basis van data jouw huidige en potentiële klante te bereiken met jouw specifieke content. Laat ons je helpen om jouw bedrijf te promoten via online kanalen en concepten, zoals de website, zoekmachineoptimalisatie, social media, vlogs en blogs om daarmee jouw doelstellingen te bereiken. 

ADVERTISING

Met digital advertising bereik je exact de doelgroep die je wilt bereiken. Zo creëer je meer merkbekendheid, informeer je bestaande klanten en haal je nieuwe klanten binnen. We zorgen voor een online marketingmix op maat met een hoge conversie.  Op basis van specifieke content nemen we doelgroep(en) mee in jouw verhaal en maken wij echt 'believers' van hen. Van Google Ads tot Social Advertising, digital advertising zit in ons bloed en wij zetten met alle liefde jouw bedrijf in de spotlights!

CONTENT CREATION

Content is King! In de 21e eeuw is niets belangrijker dan pakkende content. Van een inspirerende blog, tot een verrassende online productpresentatie. Alles wat te maken heeft met jouw verhaal, bedrijf, product of dienst is om te zetten in content. Daarnaast is het belangrijk om te beseffen dat ieder platform eigen 'spelregels' heeft als het gaat om content. Of je nu een story maakt voor Instagram of een bericht voor op LinkedIn, de toon en inhoud is totaal anders vanwege de verschillende doelgroepen die gebruik maken van deze platforms. Samen met jou maken wij de ideale content mix en geven daardoor jouw bedrijf 'smoel'. De juiste boodschap op de juiste plek en op het juiste moment!

BRANDED VIDEOS & PHOTOS

Nog te vaak denken bedrijven dat content enkel bestaat uit wat tekst en een leuke, zelfgemaakte visual. Het tegendeel is waar. Wil je professioneel overkomen en, zowel off- als online, je merk sterk neerzetten dan is het cruciaal dat je foto's en video's passen bij wat je zegt en doet. Onze mensen zijn als geen ander in staat om op een unieke manier vast te leggen wie je bent, wat je doet en wat je wilt bereiken. Of je nu zakelijke foto's wilt, een impressievideo van een evenement, produclancering, een vlog of een instructievideo, het kan allemaal! Mensen onthouden maar 15% van de tekst die ze lezen en 85% van wat ze zien, dus stop met lezen en maak alles visueel!

360º XPERIENCE

Je kijkt rond en het voelt alsof je erbij bent. De mensen, de omgeving, de producten. Het is net echt, maar toch anders. En het mooie aan deze technologie is dat je er niet hoeft te zijn om het te beleven.Wil je iets unieks aanbieden aan je klanten dan is het wel onze 360º Xperience. Maak met onze technologie een 360º video van jouw evenement, jouw productlancering of jouw winkel. Loop door de virtuele wereld alsof je er echt bent en ga op in de digitale omgeving die aanpasbaar is aan jouw wensen en eisen. Vanaf nu is alles mogelijk. Virtual reality is nu onderdeel van jouw werkelijkheid. Wij vertalen jouw verhaal naar een nieuwe digitale wereld waarin jouw doelgroepen welkom zijn en kunnen ervaren wat je te bieden hebt.
 

START UP YOUR BUSINESS NOW!

Laat hieronder een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan een bericht via Whatsapp en chat er op los!

Ik wil graag het START pakket en ik heb ook interesse in:
Versturen