FROM MANAGEMENT TO LEADERSHIP!

Er is weer nieuwe energie, je hebt een nieuwe huisstijl waar je concurrenten jaloers op zijn en je nieuwe partners leveren precies wat je nodig hebt. Wat fijn om je weer te zien lachen en genieten! Natuurlijk zijn er grote stappen gezet richting toekomst, maar hoe zorg je er nu voor dat je niet over 4 of 5 jaar weer een RESET en REDESIGN moet doen? Vaak hangt dit af van je eigen passie, de bereidwilligheid van je medewerkers om anders te denken en te doen of je klanten die wel of niet accepteren dat je blijft groeien en bloeien. De zogenaamde aftercare is in deze van wezenlijk belang. Je moet er toch niet aan denken dat je alle investeringen in tijd en geld binnen een jaar kwijt bent omdat de vervolgacties niet overeenkomen met de nieuwe strategie, je digital marketing of je advertising niet meer kloppen of visuals en video's er ineens weer uitzien of je zelf op zondag hebt zitten knutselen in Photpshop. Om die exacte reden bieden wij het RESTART pakket. Door de samenwerking langer door te zetten is de kans op succes groter, want wij helpen je te bewaken wat is afgesproken en daarnaast ondersteunen wij op wekelijkse basis je bedrijfsvoering op het gebied van sales, digital marketing en advertising en het targetten van de juiste doelgroepen op basis van data inzichten.

POWER UP YOUR PACKAGE WITH: 

DIGITAL MARKETING

De basis staat en de eerste successen zijn een feit. Veel meer volgers, interactie en conversie op je berichten. Het is niet altijd even makkelijk om digital adverstising intern te beleggen. Vaak zien wij dat medewerkers of de 'baas' zelf dit er 'even' bijdoen. Ieder succesvol bedrijf zal je zeggen digital marketing een serieus beroep is en specifieke kwaliteiten vereist. Om je van de kant te helpen trainen we die medewerkers die hier gevoel voor hebben en laten we hen zien hoe je het meest effectief bent in de online wereld. 

ADVERTISING

Al die enthousiaste mensen die je hebt weten te bereiken willen meer. Ze willen precies weten wanneer je een actie hebt, een (online) evenement organiseert of hoe je lid kunt worden van jouw nieuwsbrief. Als je eenmal begonnen bent met gerichter advertising is er eigenlijk geen weg meer terug. Dit is een cruciaal onderdeel van je digital marketing. Consequente (tijdstippen van plaatsing) en consistente (inhoudelijk kloppen bij je nieuwe identiteit) boodschappen zijn noodzakelijk. Heb je hier niet iedere week tijd voor of zin in, maar wil je de lijn wel doortrekken? Dan helpen we je graag om zichtbaar te blijven!

CONTENT CREATION

We hebben nooit gezegd dat het makkelijk zou zijn om content te creëren, maar wel dat het leuk en effectief kan zijn! Niets is menselijker dan even niet de energie hebben voor het maken van nieuwe content. Wellicht kunnen je medewerkers hierin helpen of wil je professionele ondersteuning? We denken graag met je mee en ons netwerk van content creators is altijd weer in staat om een positieve en/of informatieve boodschap op te stellen en vorm te geven.

BRANDED VIDEOS & PHOTOS

Natuurlijk heb je niet iedere week een nieuwe bewerkte video of foto nodig, maar het is wel van belang om je visuele uitingen te laten aansluiten bij je nieuwe identiteit. Als je klanten eenmaal een bepaalde kwaliteit gewend zijn van je dan is het slechtste wat je kunt doen om weer terug te keren naar 'vroeger'. Je kent de voorbeelden vast wel. Een foto met korrelig logo, een video die net niet goed is bewerkt of waar de muziek niet in lijn is met het beeld. Oh, en wacht. De ondertiteling ontbreekt. Bespaar jezelf de moeite en kijk samen met ons wat je nodig hebt voor je visuele online presence. 

360º XPERIENCE

Misschien was je er in de RESET en REDESIGN fase nog niet aan toe, maar zie je nu de potentie in van VR. Als het weer wat beter gaat met je bedrijf is het natuurlijk erg leuk om jouw reis te delen. Je kunt niet enkel jouw bedrijf, product of dienst promoten in de virtuele wereld, maar vertel vooral je verhaal en laat het mensen ervaren. Laat ze kennis maken met de mogelijkheden van deze eeuw, zowel jong als oud.

RESTART YOUR BUSINESS NOW

Laat hieronder een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan een bericht via Whatsapp en chat er op los!

Ik wil graag het RESTART pakket en ik heb ook interesse in:
Versturen