TURN A SETBACK INTO A RESET!

Je bent al jaren bezig en hebt een goed lopend bedrijf, maar ineens lijkt het minder te gaan. Minder omzet, minder klanten en je lijkt af te wijken van de succcesvolle koers. Niet iedereen is in staat om dergelijke ontwikkelingen een positieve draai te geven, want je deed het tenslotte altijd goed en om dan te accepteren dat het anders kan (of moet) is lastig. Vaak zorgen kleine aanpassingen van je strategie en marketing al voor een grote impact. De stabiele basis die je hebt opgebouwd hoef je niet geheel te verliezen. Het is echter wel tijd voor een upgrade. Een nieuwe verpakking van jouw bedrijf, product of dienst.Voordat we overgaan tot een complete REDESIGN is het belangrijk om eerst een grondig assessment te doen van wat je hebt opgebouwd. Maak je de juiste keuzes op basis van de informatie die je hebt? En heb je wel alle benodigde informatie? Is je bedrijfsvoering op orde? Past de uitstraling van jouw bedrijf nog bij deze tijd? Is je netwerk nog relevant of heb je behoefte aan hele andere partners? In een paar dagen tijd maken wij een analyse van je gehele bedrijf en voorzien wij je van praktische, direct toepasbare adviezen en creëren we een roadmap richting toekomst en helpen we je relevant te zijn en blijven!

POWER UP YOUR PACKAGE WITH: 

COACHING

We zorgen voor de juiste coach met kennis van jouw branche en voegen daar één persoon aan toe die de branche juist niet kent. Een challenger. Samen met jou en je collega's gaan we het gesprek aan en onderzoeken we waar de kansen en uitdagingen liggen. Op deze manier komen we in 2 tot 4 sessies tot de kern van je grootste uitdaging(en). Wat doe je goed? Wat kan of moet beter? En wat is de volgende stap die je zet? Geen gemakkelijk traject als het je eigen bedrijf is, maar wel een noodzakelijk om te overleven. Onze manier van coachen is gericht op het prikkelen en uitdagen in een veilige omgeving. Wij komen jou niet enkel vertellen wat je niet goed doet, maar we gaan samen op zoek naar de juiste oplossingen en acties. Wij coachen om samen op te bouwen. Niet om of te breken. We reflecteren op het heden en verleden en helpen je richting toekomst.

DIGITAL MARKETING

Zichtbaar zijn in de 21e eeuw vergt kennis van de online wereld. Ben je zichtbaar via relevante media of online platforms zoals Facebook en Linked? Of past Twitter of Instagram beter bij jouw bedrijf, product of dienst? Samen met jou en je mensen kijken we naar wat jullie nu doen, wat het effect is en wat de verwachtingen zijn bij de inzet van digital marketing. Zie je het nog steeds als noodzakelijk kwaad of ben je er al bewust van dat je niet zonder digital zichtbaarheid kunt? Op basis van onze RESET bepalen we de vervolgacties voor je digitale marketing of starten wij er een voor je op!

ADVERTISING

Bereik je de juiste doelgroepen? Je kunt wel een digital marketing strategie hebben, maar zonder duidelijk te hebben wie je wanneer wilt bereiken heeft deze geen waarde. Door heel specifiek adversitsing in te zetten val je meer op, bereiken je op dat ene moment die specifieke doelgroep en leren mensen je herkennen door de specifieke stijl, zowel in woord als beeld, die je hanteert. Laat ons je helpen een duidelijke campagne op te zetten waaruit duidelijk blijkt dat je er bent. Wellicht met een nieuw logo, een nieuw toon qua boodschap of een geheel nieuwe product of een nieuwe dienst. Klanten vinden jouw bedrijf niet vanzelf, maar we kunnen ze wel helpen je te vinden!

CONTENT CREATION

50% van de bedrijven, directeuren en managers die wij ontmoeten willen zelf niet op de voorgrond treden. Liever niet met het gezicht op de camera, geen blogs schrijven, vlogs maken of een mening verkondigen. Het mooie aan content is dat het niet altijd 100% professioneel hoeft te zijn. Dat ene slechte shot voor de camera, die net iets te uitgeproken mening. Het maakt niet uit. De meest gewaardeerde content is content waar mensen zich in kunnen herkennen of waar ze aan kunnen relateren omdat jullie dromen wellicht overeenkomen. Wat is jouw verhaal? En hoe vertellen we jouw verhaal aan de wereld? Dat is onze specialiteit en samen met een team van ervaren en jongere content creators creëren we jouw 'story'. Als je er trost over kunt vertellen aan je omgeving, waarom zou je het dan niet delen met al je potentiële klanten?

BRANDED VIDEOS & PHOTOS

Je hebt een prachtig bedrijf en nog mooiere producten of diensten, maar verder dan een advertentie in de plaatstelijke krant ben je niet gekomen. Adverteren is in deze tijd vergt creativiteit en professionaliteit zonder je authenticiteit te verliezen. Samen maken wij de meest in het oog springende foto's en video's van jou, je mensen en je producten of diensten. Volledig in jouw eigen stijl en passend bij de nieuwe boodschap die naar voren is gekomen door onze RESET. It is your time to shine...on camera!

360º XPERIENCE

We hadden gehoopt dit nooit te moeten melden, maar in tijden van een pandemie is het belangrijk om op andere manieren zichtbaar en bereikbaar te zijn. Als je klanten niet naar je bedrijf kunnen komen dan brengen wij jouw bedrijf wel naar de klanten! Geef ze een virtueel kijkje in je showroom, lanceer een nieuw product op afstand en betrek hen in de magische wereld die je samen met onze experts vormgeeft. 

RESET YOUR BUSINESS...NOW!

Laat hieronder een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan een bericht via Whatsapp en chat er op los!

Ik wil graag het RESET pakket en ik heb ook interesse in:
Versturen