DESIGNING YOUR FUTURE!

Je hebt net onze RESET achter de rug of hebt zelf een complete reset gedaan door drastische keuzes te maken. Je bent toe aan een frisse start, nieuwe energie en wilt weer kunnen genieten vanaf het moment dat je opstaat. Tijdens een REDESIGN vormen we alles wat je kent om tot de volgende, betere versie van jouw bedrijf. Van een complete upgrade van je huisstijl tot het opzetten van netwerken die er toe doen en waarde toevoegen aan jouw bedrijf. Alles op basis van een aanpak die meebeweegt met de economische uitdagingen van vandaag en het succesverhaal van morgen en overmorgen ondersteunt. We gaan verder dan je te prikkelen, uit te dagen of te reflecteren op wat je doet of gedaan hebt. Ja, we trekken je huidige keurslijf volledig uit en steken je in een gloednieuw pak!

POWER UP YOUR PACKAGE WITH: 

DIGITAL MARKETING

Het is de hoogste tijd om de digitale aanval in te zetten met inspirerende content en je doelgroep(en) te verrassen. Interactie met je huidige en potentiële klanten staat centraal. We zorgen in deze fase voor loyaliteit richting jouw en je bedrijf en vergroten de online 'gunfactor'. Op basis van je nieuwe identiteit, je nieuwe netwerk aan partners en een nieuw verhaal neem je jouw volgers mee op reis. Maak je ze onderdeel van jouw dagelijks leven en geef je iedereen het gevoel alsof ze je al jaren kennen. We onstijgen de 'koude' digital marketing en brengen jouw warme boodschap bij de mensen thuis!

ADVERTISING

Je hebt een nieuw identiteit, een nieuw verhaal en hebt globaal een idee van je doelgroep(en). Door gerichte advertising acties bezorgen we je een ander soort zichtbaarheid en spreken we andere doelgroepen aan. Tenlotte heeft jouw klant ook een gezin, is hij of zij onderdeel van een bedrijf of is betrokken bij een vereniging of stichting. Wat nu als wij de relatie tussen jou en je klant kunnen verleggen naar jou en het netwerk van jouw klant? Om dit goed te doen moet je verhaal kloppen en spreek je 'mensen' aan in plaats van enkel 'klanten'. Hier speelt de positieve beleving die mensen hebben bij jouw of jouw merk een cruciale rol. Ben je klaar voor een nieuwe relatie of meerdere?

CONTENT CREATION

Een succersverhaal komt vaak alleen voor in films. Je kent het wel. Een bedrijf of persoon zakt door de ondergrens heen en, na enkele pogingen, is er op miraculeuze wijze toch weer succes mogelijk. Nee, dit is geen slechte film, maar de realiteit. Niemand heeft succes van de een op de andere dag. De beste manier om succes te hebben en houden is door warme relaties te creëren en authentiek te zijn. Authentiek in je kansen en uitdagingen. Op basis van je nieuwe identiteit, aanpak en partners maken wij een verhaal alsof het een goede film is. Van wederopstanding tot slimme ondernemer die net op tijd het tij wist te keren en weet te inspireren. Pak de regie terug en laat zien wat je bent, wat je doet en wat je verkoopt!

BRANDED VIDEOS & PHOTOS

Nu we een nieuw verhaal hebben is het van belang om de juiste beelden erbij te schieten. Een krachtige foto van jou of je medewerkers en een video die laat zien waar je voor gaat en staat. Dit is niet alleen leuk voor de familie, maar vooral voor je klanten en pontentiële klanten die ineens een ander beeld voorgeschoteld krijgen. Iedereen heeft het in zicht om goed over te komen en zichzelf zo te positioneren dat mensen je succes gunnen. Of het nu zakelijk of persoonlijk is. Dus laat zien die glimlach, toon je product of dient en laat de mensen weten dat je er (weer) bent!

360º XPERIENCE

Innoveren is te leren. je hoeft niet veel verstand van technologie te hebben om te weten dat de digitalisering in deze eeuw een enorme snelheid kent. Mensen zijn 'verslaafd' aan hun mobiel en willen zoveel mogelijk ervaren op het moment dat het hen uitkomt. Via onze 360º XPERIENCE geef je ze de mogelijkheid om jouw visie te ervaren. Niet enkel door tekst of een mooi plaatje, maar door ze letterlijk mee te nemen richting toekomst. Dit alles door virtueel te visualiseren waar je bedrijf naartoe beweegt. Wat doe je nu, wat wil je in de toekomst bieden en hoe betrek je je klanten? Waarom deze vragen beantwoorden in de echte wereld als je ze onderdeel kan maken van een eigen en unieke VR-ervaring?

POWER UP YOUR PACKAGE WITH: 

Laat hieronder een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan een bericht via Whatsapp en chat er op los!

Ik wil graag het REDESIGN pakket en ik heb ook interesse in:
Versturen