IT IS NOT ABOUT US ,  ITS ABOUT YOU!

WE WALK THE TALK, ALWAYS!

'Be Crowdstanding' is onze slogan. Hier bedoelen we mee dat je zichtbaar bent en in contact met je omgeving. Je staat niet op de 'crowd', maar ernaast. En wat krijg je dan als je jarenlange ervaring op het gebied van strategie, design, marketing, event management en conceptontwikkeling samenvoegt? Juist, Redmixx! Wij zijn een groep van 25 enthousiaste, energieke en ervaren professionals die allen hun sporen hebben verdiend door aantoonbaar succes. Van het ontwikkelen en organiseren van evenementen voor 15.000 bezoekers tot aan het leveren van design voor gerenommeerde bedrijven, zowel in Nederland als over de grenzen. 

Door onze kwaliteiten te combineren zijn wij in korte tijd in staat om gehele bedrijven te analyseren, resetten, redesignen en restarten of helpen wij jou juist om je nieuwe bedrijf de juiste start te geven. Voor ons is het menselijk contact met jou, je medewerkers en je klanten van cruciaal belang. We zoeken dan ook bewust de interactie op om te voelen, begrijpen en ervaren wat je nodig hebt. Geen gladde praatjes of eindeloze sessies, maar duidelijke adviezen en tastbare en zichtbare resultaten. Zie hieronder dan ook een aantal van onze tevreden klanten en voorbeelden van ons werk.

SOME OF OUR SATISFIED CUSTOMERS

SOME OF OUR GLOBAL WORK

BRANDGUIDE

Voor verschillende bedrijven hebben wij de complete huisstijl mogen vormgeven. Van logo design tot aan briefpapier en van visuals voor op social media tot de ontwikkeling van een stand voor een specifiek evenement. 

WEBSITES

We geloven in de kracht van korte teksten en pakkende beelden, zowel visuals als video's. Om deze reden bieden wij ook OnePagers aan. Websites bestaande uit een pagina met precies de informatie die nodig is om de interesse van klanten te wekken of om hun vragen te beantwoorden. We hebben al meer dan 120 van deze OnePagers gemaakt! 

SOCIALS

We zijn niet alleen sociaal, maar we zijn ook erg van de social. Niet leukers dan online de aandacht trekken op basis van een duidelijke boodschap. Een boodschap die jou op het lijf gescrheven is. We hebben de afgelopen jaren voor veel bedrijven de social media posts mogen ontwikkelen en de online kanelen met veel succes weten te beheren. 

EVENTS

Wow, niets is mooier dan het bedenken en organiseren of vormgeven van een event. In de afgelopen 20 jaar hebben wij meer dan 100 events bedacht, vormgegeven en georganiseerd. Samen met de beste organisatoren, DJ's, presentatoren en keynotes in Nederland hebben we meer dan 100.000 mensen bereikt!
Ook hebben wij voor veel organisatoren in Nederland het design van hun concept verzorgt!

LOGO DESIGN

Alles begint met een logo, een identiteit. Niets mooier dan mogen visualiseren wat jij in gedachten hebt. Dat exacte gevoel omtoveren in een strak design passend bij jouw droom. We zijn trots om te vermelden dat meer dan 80 bedrijven een Redmixx logo hebben en nog steeds gebruiken!

SOME OTHER EXAMPLES